Vanaf 22 juni a.s

Nieuw in Vreeswijk

Calvin Klein Monturen

Calvin Klein is een Amerikaans merk opgericht in 1968 door Mode Couturier Calvin Klein. Het merk werd groot in de jaren 70. In de jaren 80 werd het merk razend populair op menig tailleband van de Underwear Collection. Wanneer de eerste serie brillen verschenen stonden menig merkfanaten voor de vitrines in de rij. Modern, elegant, strak zo kon men dit merk omschrijven. In het jaar 1994 waait het merk over naar Nederland en tot op heden razend populair!

Monturen van het merk Calvin Klein zijn tijdloos en toch modern. Deze monturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en stralen een natuurlijke uitstraling uit door de eenvoudige lijnen in combinatie met sobere kleuren.

Ons team biedt een breed scala correctie monturen aan maar ook voor een Calvin Klein zonnebril kunt u bij ons terecht. Mocht u toch verliefd geworden zijn op een Calvin Klein correctie montuur, maar wenst u eigenlijk voor een zonnebril, dan kunnen wij dit montuur voorzien van zonneglazen/degradé-glazen. Zo kunt u zelf uw gewenste bril samenstellen.

Natuurlijk willen wij u graag uitnodigen om deze nieuwe collectie te komen bekijken. Naast deze collectie bieden wij nog vele andere merken aan. Bijvoorbeeld Porsche Design, Serengeti, Ray-Ban of Mykita. Op dit moment houden wij in onze winkels ook rekening met de corona maatregelen die door de overheid zijn bepaalt. Dit houdt in dat wij in de winkel afstand houden van elkaar en niet met teveel mensen tegelijk in de winkel zijn.

Wilt u dus zeker weten dat u rustig de tijd kunt nemen om deze nieuwe collectie te bekijken dan verzoeken wij u vriendelijk om even een afspraak te maken. Dit kunt u doen door ons te bellen, te e-mailen en / of een afspraak te maken via uw eigen klanten account. Ga naar onze Contact pagina om dit te doen!