Brilmonturen van het merk

“Porsche Design”

Een iconisch merk voor échte mannen.

Porsche is toch wel een automerk met een imposante historie. In Zuffenhausen begon meer dan 60 jaar geleden een ongeëvenaarde successtory voor dit iconische merk. De rijke geschiedenis van de sportwagen van Ferdinand Porsche heeft zich momenteel mede voortgezet in luxe artikelen zoals Modeaccessoires, Geurlijnen maar ook in Brilmonturen zien we deze snelle lijnen tegenwoordig terug.

Wilt u graag een snelle Look? Maar wilt u ook genieten van een comfort?

De focus van Porsche Design ligt namelijk vooral op techniek, optimaal draagcomfort, design en fashion. Porsche Design selecteert alleen de meest geavanceerde materialen van hoogwaardige kwaliteit voor zijn monturen; Materialen uit de auto industrie zoals hoogwaardig titanium en u ziet elementen terug zoals schroefverbindingen. Deze monturen stralen snelheid uit gecombineerd met elementen stijl, stevigheid en comfort.

Porsche Design Eyewear heeft een Limited Edition op de markt gebracht; “The Iconic Hexagon”. Wereldwijd zijn er maar 911 exemplaren in omloop. Met dit prestige project proberen de ontwerpers van Porsche Design het Porsche Design DNA tot leven te brengen. Dat zien we uiteraard terug in de verbindingselementen die gekopieerd zijn vanuit de auto-industrie. De Iconic Hexagon staat voor perfectie, connectie en vooral durf…

Ons team heeft er één kunnen bemachtigen. Wilt u ook verzekerd zijn van een Iconic exemplaar maak dan snel een afspraak!