opticien-kinderbrillen-nieuwegein

Remco Optiek Kids

 

“Als een probleem met zien in een vervroegd stadium wordt waargenomen en direct wordt behandeld kan een kind nog steeds normaal zicht ontwikkelen”

De ogen van uw kind spelen een belangrijke rol bij hun ontwikkeling! 

Problemen met het zicht van uw kind kunnen een negatieve uitwerking hebben op zijn of haar leervermogen en kunnen zelfs leiden tot uiteenlopende sociale- en ontwikkelingsproblemen. Daarom is het van cruciaal belang om op jonge leeftijd oogproblemen te herkennen en vast te stellen.

Maak een afspraak met een oogarts wanneer u één of meer van de volgende condities bij uw kind constateert! 

 • Duidelijk zichtbaar en blijven strabisme 
 • Het hoofd opzij houden  
 • De ogen samenknijpen of opensperren 
 • Vermijden van licht of niet reageren op licht 
 • Veel in de ogen wrijven of grimassen maken
 • Wel naar voorwerpen reiken maar deze niet kunnen grijpen
 • Uw kind struikelt vaak of loopt tegen meubels aan 
 • Toenemende problemen met zien in het donker en/of schemerdonker 
 • Plotselinge lage cijfers op school 
 • Uw kind leest niet graag  
 • Uw kind zondert zich af van andere kinderen
 • Terugkerende hoofdpijn kan ook wijzen op zichtproblemen.

Na een oogmeting kan blijken dat uw kind een bril nodig heeft. Wij kiezen voor brillenglas van Hoya dat speciaal ontwikkeld is op de behoeftes van een kind; Scherp zicht biedt, absoluut tegen een stootje kan, UV-Bescherming biedt en een hoog draagcomfort biedt.

 

“De Veilige oplossing voor kinderogen!”

 

Dit brillenglas speciaal voor kinderen is vrijwel onbreekbaar, is extra dun en licht in gewicht wat een optimaal draagcomfort biedt. Het is tevens eenvoudig te reinigen en extreem krasbestendig in combinatie met de Hi-Vision LongLife coating. Het waarborgt de veiligheid van kinderogen doordat het 100% UV-stralen tegen houdt.

Negatieve invloed van beeldschermen op kinderogen!

 

De ogen van kinderen hebben tegenwoordig flink wat te voorduren met al die moderne technologie. Hun ogen worden met regelmaat geconfronteerd met het blauwe licht van beeldschermen. Omdat kinderogen nog volop in ontwikkeling zijn en daarom extra gevoelig zijn voor het effect hiervan. Uit onderzoek blijkt zelfs dat bijziendheid onder kinderen flink is toegenomen door het gebruik van smartphones en tablets.

“Vandaag de dag worden brillen toch VET COOL gevonden!”

nieuwegein-brillenmode-tieners

Kinderen moeten vrij zijn in hun spel en vrij moeten kunnen bewegen. Het dragen van een bril zou daarbij geen belemmering moeten zijn. Onze keuze valt alleen op kinderbrillen in combinatie met brilglazen van hoogwaardig kwaliteit om de ogen van de toekomst te waarborgen!

“Onze collectie kinderbrillen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen tegen een stootje!”

Wij letten op de kleintjes!

Aangezien de kosten voor kinderen al aardig kunnen lopen krijgt u bij iedere aankoop van een kinderbril (t/m de leeftijd van 11 jaar) een gratis 2e bril cadeau. Erg fijn wanneer één van de brillen op school of op de sportclub blijft liggen!