Meet our Golden Window

Ons winkelpand is gevestigd aan de Dorpsstraat in het mooie Pittoreske dorpje Vreeswijk. Vreeswijk is van origine een Schippersdorp en dat ziet men nog grotendeels terug in de architectuur. Tussen de Sluizen en de vele mooie hoge winkelpanden staat ons mooie karakteristieke winkelpand met zijn hoge gevel en grote ramen. Deze enorme oppervlakte aan ramen vragen natuurlijk om een mooie etalage. Iedere 6 weken staat onze etaleuse voor een grote uitdaging: Het inrichten van de 3 grote etalages…..

De eerste ontmoeting moet natuurlijk raak zijn!

Golden Window By Tom Ford

Sommige Bedrijven bieden vanuit hun Marketing Programma een Etalage/ Presentatie aan. Dit jaar waren wij aan de beurt voor de Golden Window; Marchon Eyewear Benelux presenteert The Golden Window met de nieuwste Golden Collection Tom Ford brillen. Deze vernieuwde brillencollectie is Trendy en Modieus. Tom Ford heeft een uniek oog voor esthetiek. Zijn brillen zijn origineel zonder over de top te gaan. U herkent ieder montuur aan het T-Teken op de hoekpunten richting de veren. De ontwerpen zijn vaak markant en toch jarenlang in de collectie dus ontzettend tijdloos.

.

.

Wat hebben James Bond en Tom Ford gemeen??

Sinds Quantum of Solance is Tom Ford de vaste leverancier van de zonnebrillen die James Bond en zijn mede-acteurs dragen tijdens opnames op de filmsets. Om voorbeelden te noemen; De immens populaire Collectes Item Havana in de film Spectre en met de release van Skyfall kwam Tom Ford me de Marko FT0144-18V op de markt. Dit type montuur wordt gekenmerkt als aviator model.

De Premiere van No Time To Die, de langverwachte nieuwe James Bondfilm, is voor de derde keer uitgesteld. De film zou al in april op het doek verschijnen. Wij kunnen niet wachten dus willen vooraf die mooie Tom Ford brillen showen met natuurlijk onze eigen James Bond: Onze Opticien Remco.

Wilt u een Meet and Greet met onze Opticien en tegelijkertijd zijn vernieuwde collectie Tom Ford brillen bewonderen maak dan nu een afspraak.

.

Meet Our Windowdresser

Onze etaleuse Annemieke van VisueelVertoon laat iedere 6 weken onze etalages spreken. Voorbijgangers stoppen, hun aandacht wordt getrokken en hun reis door de wereld van de brillen begint..

Visueel Vertoon is een creatief bureau dat bijzondere etalages en presentaties maakt. Hun visie sluit precies aan bij onze visie in het bedrijf; Creatieve ideeën en een samenhorend lijnenspel komt hieruit voort en vertaalt ieder seizoen/ brillenlijn in een Verhaal. Iedere eerste ontmoeting moet raak zijn en dat kunnen wij wel aan VisueelVertoon overlaten!

.

“Fantaseren en Creëren , Stijl Bepalen Doorvertalen , Vormen vangen Vormen kneden, Kaders zoeken Plannen smeden, Kleuren kwasten Blokken Bouwen, Stoffen strijken Vingers vouwen, Laden lossen Ladders lopen, Tillen draaien Draden knopen, Spijkers spelden Hamers Klaar… Het doek mag open de presentatie is daar! Het Verhaal verteld verrassend vertoond Het Oog verfrist Het Hart Beloond…”

Annemieke

.

De etalages van VisueelVertoon zijn werkelijk waar een lust voor ogen! Komt u ook binnenkort een kijkje nemen en haar nieuwste creaties bewonderen. We garanderen u, deze ontmoeting zal u meer dan raken ….

Vriendelijke Groet Team Remco Optiek