.

Patrick Dempsey, één van s’werelds bekendste acteurs; ook wel bekend als Dr ‘Mc Dreamy’. Met zijn rol als neurochirurg Derek Shepherd in de serie Grey’s Anatomy, liet hij menig vrouwenharten doen overslaan. Deze Amerikaanse Acteur heeft naast zijn rol in de serie Grey’s Anatomy, grote filmrollen op zijn naam mogen schrijven. Naast beroemd acteur is Dempsey een groot autoliefhebber, met zijn persoonlijke voorkeur naar het automerk Porsche. In 2009, 2013, 2014 & 2015 reed hij met zijn team ‘Dempsey-Proton Racing’ de 24 uursrace van Le Mans. Dempsey zou graag een film maken waarin autosport centraal staat.

.

HET NIEUWE GEZICHT VAN PORSCHE DESIGN EYEWEAR

.

.

Vanaf 1 Januari 2021 kan Patrick Dempsey de titel Brand Ambassador voor het exclusieve lifestyle merk Porsche Design Eyewear achter zijn naam schrijven. Sinds de bekend making is er ontzettend veel media aandacht voor het merk Porsche Design. Zowel landelijk als wereldwijd komt men Dempsey’s onweerstaanbare Look in de Porsche Design Campagne 2021 tegen. Hij zal dan ook het hele jaar door te zien zijn met een aantal tijdloze en innovatieve modellen; correctie monturen en zonnebrillen.

Houd de Marketing via REMCO-OPTIEK Socials in de gaten!

.

“Hollywood-icoon Patrick Dempsey inspireert ons met zijn charismatische en authentieke persoonlijkheid. Hij is een kenner van innovatieve en hoogwaardige producten en eist het uiterste van zijn brillen. Successen uit het verleden zullen nooit genoeg zijn voor deze gepassioneerde autocoureur, want hij kijkt altijd vooruit naar de de volgende uitdaging. Patrick Dempsey is de belichaming van de waarden van Porsche Design en is perfect geschikt om het merk te vertegenwoordigen”

Aldus Jan Becker CEO Porsche Design Group.

Check nu snel de nieuwste collectie Porsche Design Monturen voor de ultieme Casual Look en creëer die onweerstaanbaar Patrick Dempsey Look deze zomer!

Maak nu snel een afspraak!

.

.