.

De vernieuwde collectie Vingino Kinderbrillen is binnen!

De Jeugd is inmiddels alweer Back To School. Dat betekent weer hard aan het werk! Maar vooral voor de jeugdige kijkers onder ons! Het moderne leren is namelijk gefocust op digitale leermiddelen. Men schakelt veel tussen digibord, pc of laptop en smartphones. Omdat de ogen van kinderen volop in ontwikkeling zijn hebben hun ogen het zwaar te verduren met al die moderne ontwikkelingen. Ze zijn namelijk extra gevoelig voor alle negatieve gevolgen van digitale apparaten. Uit vele onderzoeken is gebleken dat bijziendheid sterk is toegenomen onder de jeugd door het vele gebruik van smartphones en tablets.

.

Voorkom Ontwikkelingsproblemen!

De ogen van uw kind spelen een belangrijke rol bij hun ontwikkeling. Problemen met het zicht kunnen een negatieve uitwerking hebben op het leervermogen en kunnen zelfs leiden tot ontwikkelingsproblemen of problemen op sociaal gebied. Daarom is het van cruciaal belang om op jonge leeftijd oogproblemen te herkennen en vast te stellen.

Maak een afspraak wanneer u één of meer van de volgende condities bij uw kind constateert: Duidelijk zichtbaar en blijvend strabisme (scheelzien/ loenzen), De ogen samenknijpen of opensperren, Het vermijden van licht of niet reageren op licht, Problemen met zien in het donker en/of schemerdonker, Uw kind leest niet graag en/of haalt plotseling lage cijfers op school.

.

Een bril dragen is toch Vet Cool!

Vandaag de dag is er hele leuke veelzijdige kinderbrillencollecties in omloop. Team Remco Optiek volgt de laatste modetrends en houdt de collectie Up To Date. Onze collectie is veelzijdig en groot. De vernieuwde collectie Vingino Kinderbrillen is binnengekomen met hier alvast een voorproefje. Wilt u ze van dichtbij bewonderen kom gerust langs…

.

.

Onze Vingino kinderbrillen worden gemaakt van hoogwaardige materialen wat ze minder kwetsbaar maakt voor stoten en/of vallen. Kinderbrillen hebben namelijk net wat meer te voortduren dan volwassen monturen, aangezien de jeugd helemaal opgaat in hun spel. Vandaag de dag is er een ruime keuze kinderbrillen van kunststof monturen tot zeer fraaie metalen frames. Onze winkel beschikt over een zeer brede uitgebreide collectie! Ze zijn té leuk om niet gezien te worden!

.

Komt u ook de nieuwste collectie kinderbrillen bewonderen?

Tevens krijgt u bij iedere aankoop van een kinderbril t/m de leeftijd van 12 jaar, een stoeibril cadeau. Handig als reserve bril en/of wanneer de bril op school vergeten wordt of bij de plaatselijke sportclub.

.

Vriendelijke Groet Team Remco Optiek

.

.