Remco Optiek brengt kleur in Vreeswijk!

.

De monturen van Face á Face zijn modern, chique en modieus. Ze zijn een perfecte keuze voor mensen die graag gezien willen worden. Ieder brilmontuur is namelijk een kunstwerk op zich en vertaalt zich door een uniek samenspel van kleuren, vormen & materialen. Het merk is dan ook meer dan geliefd onder beroemde artiesten en popidolen vanwege de opvallende uitstraling.

In 1995 is het merk ontstaan door de ideeën van Pascal Jaulent en Nadine Roth samen te voegen in het Franse ontwerpbureau. De ontwerpen moesten de volgende elementen bevatten: Moderne en creatieve ontwerpen met een eigen stijl en karakter. Face á Face brilmonturen moesten namelijk fabulous zijn, gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en rijk aan kleur en expressie. En dat stralen ze ook uit!

Ontwerper Pascal Jaulent studeerde aan de universiteit in Parijs en werd geïnspireerd door mensen met een eigen stijl en eigen creaties. Door deze ideeën samen te bundelen met zijn eigen droombeelden leiden zijn ontwerpen tot een ware kunstwerken.

Gaat uw voorkeur uit naar Retro-Chique? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. U gaat deze nieuwe collectie Face á Face brillen geweldig vinden en door het dragen van de brillen van Pascal Jaulent en Nadine Roth brengt u net wat meer kleur in het leven. Dat is dan ook het doel van deze ontwerpers: “De wereld een beetje mooier maken!”

Deze zeer gevarieerde collectie brilmonturen van Face á Face vraagt erom gezien te worden. Dus wanneer u houdt van verfijnd, trendy en modieus, dan is dit uw merk. Kom snel de nieuwe collectie bekijken. Zet een Face á Face montuur op en ervaar wat er met uw gezicht gebeurt…

.