Bent u al klaar voor uw vakantie?

Vakantie Tip: “Draag tijdens de Vakantie daglenzen en voelt u vrij van beperkingen!”

Een brilmontuur is een prachtige accessoire om een bepaalde look te completeren, maar wanneer u op vakantie gaat niet bepaald ideaal bijvoorbeeld tijdens sport,- en/of zwemactiviteiten. Daarom adviseert ons team een paar doosjes dag-lenzen mee te nemen tijdens de vakantie. Enkele voordelen van het dragen van dag-lenzen tijdens de vakantie dat u bijvoorbeeld geen lenzen vloeistof hoeft mee te nemen, dus geen kans op lekkages in de koffer en daardoor meer ruimte in de koffer overhoud. Maar het belangrijkste voordeel dat u totaal vrij bent van beperkingen tijdens uw vakantie activiteiten.

Hoe heerlijk klinkt dat?

logo_dailies

Bescherm uw ogen goed tijdens uw vakantie!

Net als uw huid reageren uw ogen op de effecten van de zon door cellen voortdurend te vernieuwen. Alleen is dat ‘regeneratievermogen’ bij een hoge UV straling snel uitgeput, wat de ogen zeer kwetsbaar maakt. UV-A straling kan zelfs op langer termijn zonder goede bescherming leiden tot oogontsteking, staar en maculadegeneratie. Dit laatste is een aandoening van het netvlies, met uiteindelijk een kans op gezichtsverlies.

Onze UV Control brillenglazen absorberen standaard de UV straling via de voorzijde van de glazen. Tevens is aan de achterzijde van deze glazen een extra coating toegebracht die ervoor zorgt dat er geen UV straling via de achterzijde in de ogen wordt gereflecteerd. Deze brillenglazen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar en ons team slijpt het glas in ieder wenselijk montuur. Optioneel zijn gepolariseerde glazen, sportglazen, degradé,- en zelfs mee kleurende glazen.

hoya-brillenglas

Uiteraard biedt een goede kwaliteit zonnebril optimale bescherming tegen de zon. Op bewolkte dagen bedraagt de UV straling namelijk nog steeds 50%. Een zonnebril met goede bescherming tegen UV straling is dus essentieel.

Het idee dat donkere zonneglazen ogen extra bescherming bieden is onzin. Het gaat vooral om de kwaliteit van het zonneglas. De Europese normen leggen de filterkwaliteit van een zonnebril met UV bescherming vast met een CE-kenteken.

Al onze Zonnebrillen zijn voorzien van dit CE-kenteken.

glasbescherming-glasklar
Serengeti combineert stijl met technologie zodat u kunt genieten van helder, duidelijk en scherp zicht. Serengeti glazen beschikken over contrast verhogende eigenschappen.

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het aanmeten van otoplastieken.

Bent u en/of één van uw kinderen gevoelig voor oorontstekingen, laat dan otoplastieken (oordopjes) bij ons aanmeten. Deze oordoppen zijn klaar terwijl u wacht….

vakantie

(Daarnaast bieden wij gehoorbescherming aan voor de meest uiteenlopende doelgroepen: Voor de industrie, motor,- en/of schietsport tot bijvoorbeeld on stage, concerten en overheid.)