Variphone Gehoor bescherming

Ook voor Gehoor bescherming bent u bij Remco Optiek aan het juiste adres. Remco is een afgestudeerd audicien. Ons team heeft een nauwe samenwerking met Variphone. Dit bedrijf is al sinds de jaren ’80 gespecialiseerd in het maken van gehoorbescherming.

Het gehoor is een uiterst gevoelig zintuig waarmee men zorgvuldig dient om te gaan. Het gehoor biedt ons de mogelijkheid om in het dagelijks leven goed te kunnen functioneren, met elkaar te kunnen communiceren en te genieten van bijvoorbeeld een goed stukje muziek. Het gehoororgaan is echter een zeer gevoelig en kwetsbaar orgaan. Hoge geluidsgolven kunnen ernstige gehoorschade veroorzaken en dit is een onomkeerbaar proces.

Sinds 1988 ontwikkeld Variphone producten die ingezet kunnen worden ter bestrijding van lawaaioverlast en ter bevordering van de communicatie in lawaai. Van passieve gehoorbeschermers tot geavanceerde oorstukjes met ingebouwde filters en micro-elektronica.

Variphone ontwikkelt en produceert op maat gemaakte gehoor bescherming en communicatiemiddelen voor de meest uitlopende doelgroepen zoals industrie, motor,- en schietsport, muziek en live on stage. Daarnaast biedt Variphone een tal van hulpstukjes zoals zwem, en slaapdopjes en oorkapjes voor kinderen.

Ons ervaren team controleert grondig de gehoorgang en wanneer deze het toelaat maken we op een veilige manier een afdruk van de gehoorgang met een twee componenten pasta. Deze afdruk is binnen no time uitgehard en worden als mal gebruikt voor de originele gehoorbescherming. Binnen 1 á 2 weken zal deze gehoorbescherming door de productie zijn afgerond en klaar zijn voor aflevering. De Otoplastieken, ook wel zwemdopjes genoemd, zijn dezelfde dag nog klaar.

Kom gerust eens langs voor meer informatie en vraag naar onze proefmodellen in de winkel. Ons deskundige team staat zes dagen in de week voor u klaar om u te woord te staan. Zorg goed voor uw oren en waardeer wat onze zintuigen ons te bieden hebben!

.

gehoor

gehoor